imagine articol

Remarcații primului tur de calificare al Baskebtall Champions League

Mai mulți jucători ai U-Banca Transilvania s-au plasat în poziții fruntașe în topurile Basketball Champions League.

Ousmane Barro este liderul clasamentului recuperărilor, cu 10.5 reușite în medie pe meci. El este într-o companie de seamă, fiind urmat în top de Primoz Brezec (Petrolina AEK) cu 9,5 recuperări pe meci și Oderah Anosike (Pallacanestro Varese), cu 9 mingi culese la panou. Vlad Moldoveanu este și el la egalitate pe poziția a treia, cu 9 recuperări pe meci.

Filip Adamovic este un alt jucator plasat bine în clasamentele individuale. El este pe poziția a 4-a la procentajul aruncărilor de trei puncte, cu șase aruncări care și-au atins ținta din zece încercări. Cinci dintre ele au fost în meciul retur cu Petrolina AEK, acesta fiind de altfel un record de reușite de trei într-un singur meci.

”Ouzzy” Barro este pe poziția a doua și în clasamentul capacelor, cu o medie de 2,5 reușite în fiecare meci.

Aleksandar Rasic este, la rândul său, remarcat în topul pasatorilor, fiind clasat pe poziția a 4-a, alături de Jamar Diggs (Utena), cu 5,5 assist-uri în medie pe meci. Filip Adamovic și Kyndall Dykes au ratat la mustață top 10 al acestei categorii, cei doi fiind pe poziția 11, cu 4 pase decisive pe meci.

Alexandar Rasic este prezent și în topul celor mai atenți jucători la intercepție, cu două mingi ”furate” de la adversar în fiecare joc.

În fine, Ousmane Barro este pe poziția a patra în clasamentul eficienței, cu 20 de unități la acest capitol în medie pe meci, el fiind prezent alături de Vlad Moldoveanu și în clasamentul double-double-urilor, cu câte o astfel de reușită în cele două jocuri.

Parteneri