imagine articol

Programul echipei în perioada următoare. Ne mutăm în ”Horia Demian”!

Meciul din FIBA Europe Cup de miercuri a fost ultimul jucat în Sala Polivalentă, cel puțin până în luna mai. când începe Play-off-ul. Astfel, începând de astăzi, echipa noastră se va antrena și va juca meciurile oficiale în Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

Schimbarea locației este provocată de evenimentele sportive și extrasportive care vor avea loc în perioada următoare în Sala Polivalentă (Gașca Zurli, handbal România - Rusia și grupă CE de tineret, concert Lara Fabian, tenis Davis Cup și Fed Cup etc).

Astfel, suntem în măsură să vă prezentăm programul echipei pentru perioada următoare.

Sâmbătă, 17 martie, de la ora 17.00 echipa noastră va juca la București (Arena de Baschet - in direct pe FRB TV si pe www.prosport.ro) cu Phoenix Galați în etapa a 21-a a Ligii Naționale. Meciul se dispută la București deoarece sala din Galați este indisponibilă (concert). Nu s-a  putut amâna meciul pentru ca nu există altă dată de disputare, având în vedere că returul se încheie în 24 martie.

  • Marți, 20 martie, ora 18.00: U-Banca Transilvania - Steaua CSM Eximbank București (la Sala Sporturilor ”Horia Demian” - Digisport)
  • Vineri, 23 martie, ora 17.15: U-Banca Transilvania - BC Timișoara (la Sala Sporturilor ”Horia Demian” - Digisport).

După meciul cu Timișoara urmează Faza locurilor 1-6, Top 6, tur - retur.

Datele de disputare ale partidelor sunt: 28 martie (miercuri), 31 martie (sâmbătă), 3 aprilie (marți), 6 aprilie (vineri), 11 aprilie (miercuri), 14 aprilie (sâmbătă), 18 aprilie (miercuri), 21 aprilie (sâmbătă), 25 aprilie (miercuri), 28 aprilie (sâmbătă).

Play-off-ul va începe în 3 mai.

Parteneri