imagine articol

Prima înfrângere în Faza Semifinală, la Târgoviște

Echipa noastră de Under 18, antrenată de Răzvan Cenean și Mihai Racovițan, a contabilizat primul eșec în Faza Semifinală la finalul turului, în etapa a 5-a, în deplasare cu CSȘ Târgoviște.

Nici în acest meci, antrenorii noștri nu s-au putut baza pe mai mulți jucători, afectați de accidentări - Mihai Blagu, Mihai Cârcoană, Luca Domocoș și Modibo Diaby.

U-BT a început bine meciul, reușind să își adjudece primele două sferturi, însă avantajul destul de fragil a fost anulat de un sfert trei foarte bun al gazdelor, care au găsit ținta de mai multe ori de la distanță.

Ultimul sfert a fost marcat de egalitate, astfel că CSȘ Târgoviște reușește să înregistreze a doua victorie în această fază, administrând echipei noastre prima înfrângere.

CSȘ Târgoviște - U-BT Cluj-Napoca 66-63 (13-15, 12-14, 21-14, 20-20)

În cadrul aceleiași etape, CSU Sibiu a trecut pe teren propriu de CSȘ Târgu Jiu, scor 54-49, Sevlar Ploiești pierzând cu BC Slam București, 56-64.

Faza Semifinală a Campionatului Național Under 18 va continua cu Turneul Intermediar, în cadrul căruia se vor juca meciuri fiecare cu fiecare într-o locație ce nu a fost încă stabilită, în perioada 9-11 martie. Ulterior, se vor juca etapele săptămânale ale returului.

Parteneri