imagine articol

Predrag Mijušković: ”Felicitări pentru câștigarea Cupei României”

Predrag Mijušković, fostul jucător al echipei noastre din perioada 2004-2006, a transmis un mesaj de felicitare a echipei pentru câştigarea Cupei României, pe care îl redăm mai jos.

Predrag Mijušković:

Thumbnail

"Vreau să felicit echipa pentru câştigarea Cupei României. Am urmărit meciurile pe internet şi am fost încântat de modul cum a jucat echipa şi de câştigarea trofeului. Am jucat trei finale cu U-Mobitelco (fosta denumire a clubului nostru - n.n.), dar nu am avut norocul să câştig măcar un trofeu. Vă doresc succes în încercarea de a câştiga şi titlul de campioană naţională. Aştept cu nerăbdare să vă văd în finală şi să vin la Cluj pentru a urmări meciurile live. Am amintiri plăcute din frumosul oraş Cluj şi, de asemenea, am amintiri frumoase din cadrul marelui club care este U-Mobitelco. Vreau să îi transmit felicitările mele şi un mare respect pentru Mircea Cristescu pentru ceea ce a făcut la club până acum şi pentru faptul că în toţi aceşti ani clubul a fost la un nivel înalt de performanţă. Toate cele bune şi sper să ne revedem curând!”

După plecarea de la echipa clujeană în 2006, "Pedja" a jucat la Oradea şi apoi în Siria. A încheiat cariera de jucător în anul 2010, la 32 de ani. A început apoi cariera de antrenor, înfiinţând o şcoală de baschet în oraşul său natal, Čačak.

În prezent, Predrag Mijušković lucrează pentru compania americană Synergy Sports Technology (Synergy Sport Tech | Fantasy Basketball App), ca şi basketball Logger, expert analist. El realizează analiza meciurilor şi călătoreşte în toată lumea, acest progam fiind implementat în multe ţări. Este căsătorit şi are doi băieţi, de 6 şi, respectiv, 5 ani.

Parteneri