imagine articol

Play-off: Victorie in meciul 3!

"U" BT Mobitelco - CSu Sibiu 80 - 76 (24- 19, 13-14, 19-17, 24-26)Marcatori:"U" BT Mobitelco: Silvasan 24 (3 recuperari, 4 pase decisive), Baciu 12 (8 recuperari, 2 pase decisive), Cuic 12 (10 recuperari, 5 pase decicive), Hargrove 12 (2 recuperari, 2 pase decisive), Kuburovic 12 (2 recuperari, 2 pase decisive), Medvedj 6 (1 recuperare, 5 pase decisive), Lalovic 2 (1 rec.), Sparks (1 p.d.).CSU Sibiu: Lee 17, Nelson 15, Ceskovic 14, Bojovic 11 (10 rec.), Calota 8, Austin 6, Johnson 5.Declaratii:Branko Cuic: "Asta e viata noastra, de fiecare data ne-o facem grea si noua, si fanilor nostri. Nu trebuie insa sa facem mare lucru din asta, am aratat ca suntem o echipa cu caracter, care luptam pana in ultima secunda si este important ca am reusit sa castigam si sa ducem seria in meciul 4. Asa cum am vorbit in vestiar, meciul acesta este deja gata, ne gandim la cel de maine. Vom fi mai focusati, pentru ca dorinta noastra nu este sa jucam in meciul al 5-lea, ci sa jucam in semifinale. Niciun meci nu e usor, asta a aratat seria asta, in primul meci am pierdut in ultimele secunde, in al doilea am avut avantaj 17 puncte si am pierdut. Putem zice ca seria aceasta este pe mana noastra, daca suntem pregatiti fizic si psihic ajungem acolo unde ne dorim. Vom intra cu inima mare, cu sufletul mare maine la meci si vom castiga!".Dorin Pintea: Dupa cum ne-am asteptat, si acest meci a fost la fel de greu ca si primele doua. Probabil am fost putin, putin mai concentrati si am reusit sa il castigam, insa inca nu am invatat destul de bine ca trebuie sa stam foarte aproape de shooterii lor pana in ultima secunda, imediat cum ii lasam putin aruncau si inscriau. Ceskovic, Austin si Bojovic, chiar si Calota, ne-au creat astazi destule probleme cu suturile de trei puncte. Pe final, cand aveam doua puncte avantaj si 17 secunde de joc, am zis ca ii lasam sa patrunda si sa inscrie doua dar, din nou, aceeasi situatie - ne-au dat cos de trei puncte liberi. Sper ca din meciul viitor sa intelegem treaba asta si sa nu ii mai lasam sa arunce liberi! Maine vom fi si mai hotarati in a castiga urmatorul meci si ne dorim foarte mult a mergem in meciul cinci la Sibiu, nu avem nicio alternativa, doar victoria! Multumesc publicului pentru incurajari si imi doresc ca si maine a fie intr-un numar cat mai mare alaturi de noi, va fi un meci pe viata si pe moarte!".

Meciul 4 va avea loc sambata, 3 mai, cu incepere de la ora 20. Biletele se pun in vanzare incepand cu ora 16.00 pana la ora 20.30, la casieria Salii Sporturilor "Horia Demian"

Preturi bilete:

  • 20 de lei in partea de jos a salii;
  • 10 lei in partea de sus a salii;
  • copii sub  7ani au acces gratuit
  • abonamentele pentru sezonul 2013 - 2014 sunt valabile si in play-off.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit