imagine articol

Patrick Richard a semnat prelungirea contractului cu U-Banca Transilvania

Patrick Richard, unul dintre cei mai apreciați jucători străini din campionatul nostru și desemnat MVP al Ligii Naționale de către site-ul eurobasket.com, și-a prelungit contractul cu U-Banca Transilvania. Baschetbalistul american a semnat un angajament valabil pe următoarele trei sezoane.

 

Născut pe 25 ianuarie 1990, Richard este originar din orașul Lafayette, statul Louisiana. El măsoară 1.96 și poate fi folosit pe posturile de fundaș, respectiv extremă. Pat a sosit la Cluj-Napoca în vara anului trecut și a impresionat imediat atât în Liga Națională, cât și în FIBA Europe Cup. Drept dovadă, în competiția internă, sportivul de peste ocean a strâns medii de 17.1 puncte, 4.1 recuperări, 4.1 pase decisive și 18.7 la eficiență. În schimb, în FIBA Europe Cup, Patrick a contabilizat statistici de 14.4 puncte, 5.1 pase decisive și 4.7 recuperări.

Patrick Richard este absolvent al colegiului McNeese State  și a debutat ca baschetbalist profesionist alături de Sandringham Sabres (Australia). De-a lungul carierei, extrema a mai evoluat la Matrixx Magixx (Olanda), Mitteldeutscher Basketball Club (Germania), Champagne Châlons-Reims Basket (Franța), Maccabi Rishon (Israel), Joventut Badalona sau Reggio Emilia (Italia). 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit