imagine articol

Olah, Torok și Watson, în Grecia cu naționala României

Echipa națională de seniori a României, cu jucătorii U-Banca Transilvania Alex Olah, Rolland Torok, Giordan Watson și Kuti Nandor în componență și ajutați de kinetoterapeutul nostru, Adrian Resteman, se află în plin program de pregătire pentru EuroBasket 2017. 

După câteva zile de antrenamente în București, “Vulturii” vor pleca duminică spre localitatea elenă Patras, unde vor evolua, în 7 și 8 august, în cadrul unui puternic turneu internațional de verificare, la care și-au mai anunțat participarea selecționatele similare ale Greciei, Ucrainei și Marii Britanii.

Pentru turneul grec, antrenorul Marcel Țenter, împreună cu staff-ul său, a decis să îl lase pe Kuti Nandor să își efectueze recuperarea medicală în urma accidentării ușoare din partida cu Israelul. 

În Grecia, România va juca împotriva gazdelor luni, iar marți vor juca ori cu Ucraina, ori cu Marea Britanie. 

După acest turneu, tricolorii vor reveni la Cluj-Napoca, urmând ca în 17 august să participe la un alt puternic turneu internațional în Letonia, alături de gazde și de Lituania, urmând să revină la Cluj-Napoca până la debutul EuroBasket 2017, respectiv 31 august.

Parteneri