imagine articol

Noi meciuri pentru U-Banca Transilvania la finalul săptămânii

U-Banca Transilvania va găzdui un nou turneu al Ligii Naționale de baschet. Echipa noastră dă piept vineri, 2 aprilie, cu CSM Focșani. Apoi, sâmbătă, 3 aprilie, ardelenii se vor duela cu CSM VSK Miercurea Ciuc. 

Trupa pregătită de Duško Vujošević și Mihai Silvășan ocupă prima poziție în clasament, cu un bilanț de 18 victorii din tot atâtea posibile. Focșaniul, primul adversar, se află pe locul opt, înregistrând 5 succese și 13 eșecuri. Gruparea din județul Vrancea mizează pe mai mulți baschetbaliști cu experiență la nivelul Ligii Naționale, cum ar fi Milos Pesic sau Cătălin Petrișor. De asemenea, Jimmie Taylor este un jucător capabil să furnizeze puncte și să pună probleme oricărei defensive. Jocul va începe la ora 19:00 la BTarena și va fi transmis în direct pe FRB TV. 

Ulterior, U-Banca Transilvania va întâlni penultima formație din campionat, CSM VSK Miercurea Ciuc. Harghitenii au bifat numai 2 rezultate pozitive și au cedat alte 16 meciuri. Din lotul lui Botond Laszlofy se evidențiază Miles Bowman, care înscrie 13.4 puncte pe meci. La capitolul români, principalul jucător este Vlad Corpodean, fost component al U-Banca Transilvania. Disputa va demara tot la ora 19:00 și va fi transmisă în direct pe FRB TV.

Mihai Silvășan, antrenor principal U-Banca Transilvania

Ne așteaptă un nou turneu în Liga Națională. Ne dorim să câștigăm meciurile, dar și să jucăm un baschet de calitate. Vrem să ne îmbunătățim jocul și sperăm să nu apară accidentări. Donatas Tarolis nu va evolua la acest turneu. 

HAIDE "U"
19

Parteneri