imagine articol

Nandor Kuti promite spectacol la All Star Game!

Aproximativ două săptămâni ne mai despart de unul dintre cele mai importante evenimente baschetbalistice din România. Ediția 2019 a All Star Game-ului va avea loc în BT Arena, pe 19 aprilie. Meciul va începe la o oră simbolică pentru Universitatea, și anume 19:19. Se anunță un show memorabil, iar în deschidere va concerta trupa Voltaj, fiind pregătite numeroase surprize pentru spectatori. Spre deosebire de edițiile precedente, organizatorii îi vor împărți pe jucători la fel ca în NBA, în două selecționate, conduse de către doi căpitani. Unul dintre aceștia va fi Nandor Kuti.

„Prima oară când am aflat de All Star Game, am fost foarte surprins. Mi-au spus chiar la Oradea, cu o zi înainte de meciul nostru. Mi se pare ceva extraordinar, s-a schimbat formatul și e ceva nou. Îmi pare rău că la tragerea la sorți nu mi-a picat U-Banca Transilvania, dar nu este nicio problemă. Așa ne vom cunoaște mai bine și cu alți jucători din Liga Națională. Sunt mulți baschetbaliști spectaculoși și va fi un eveniment pe cinste. Este bine că se organizează la Cluj-Napoca, în cea mai modernă sală din România. Nu contează cine câștigă în astfel de meciuri, cred că e important doar spectacolul. Uitându-mă pe loturi, poate că Bobe are echipa mai bună. Și la mine sunt jucători speciali, probabil din echipa mea va fi desemnat campionul la slam-dunk, Kevin Hardy, de la CSU Sibiu”, a spus jucătorul nostru.

Pe lângă Nandor Kuti, alți șase jucători ai formației U-Banca Transilvania pot ajunge în Meciul Stelelor. Este vorba despre Darrin Dorsey, Aleksandar Rašić, Kyndall Dykes, Tony Easley, Rolland Török și Jason Washburn, alături de antrenorul Mihai Silvășan. Prezent pe teren la edițiile din 2006 și 2014, atunci când All Star Game-ul s-a desfășurat la Sala Sporturilor „Horia Demian”, Silvășan a declarat:

„Se preia formatul din NBA. Cred că e benefic și mă bucur că s-a schimbat. Din păcate, All Star Game-ul va fi la doar patru zile distanță de primul meci din Play-Off. Nu știu cât de serios se va juca, însă pentru fani și pentru spectacol, îmi doresc să fie un meci bun, competitiv”.

De altfel, joi au fost puse în vânzare și biletele pentru All Star Game și Final Four. Prețul unui tichet la un singur meci pornește de la 24 de lei, însă există numeroase pachete avantajoase, care pot fi consultate accesând link-ul inserat mai jos. De menționat faptul că abonații U-Banca Transilvania au gratuitate la meciurile pe care le va disputa echipa noastră în Final Four. Puteți achiziționa bilete printr-un click AICI.

Parteneri