imagine articol

Multumim, Meda! Hvala, Meda!

Incepand de astazi, Miljan Medvedj nu mai face parte din lotul echipei noastre, despartirea facandu-se pe care amiabila.

Miljan Medvedj: "Dupa sase-sapte ani petrecuti la Cluj si cu bune si cu rele, dar mai mult cu bune, acum mi s-a ivit ocazia de a pleca la un alt club. Cred ca pentru mine si familia mea, fiind la final de cariera, este o buna oportunitate, astfel ca de comun acord cu conducerea clubului am decis sa incheiem colaborarea. Ii doresc mult succes echipei, le multumesc celor de la club si fanilor. Haide "U"!"Mircea Cristescu: "Chiar daca a venit si a plecat de la Cluj de mai multe ori, Meda este unul dintre jucatorii care au dat totul pentru aceasta echipa si acest club. Recunosc ca nu mi-am dorit sa plece, dar am avut o discutie mai lunga cu el, l-am inteles si cred ca si lui, si familiei lui ii va fi mai bine. Stiam de aceasta oferta, dar nu puteam sa ne opunem. Ii doresc mult succes si ii multumesc pentru tot ce a facut pentru noi. Hvala, Meda!"  

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit