imagine articol

Mulțumim, Gregory Vargas!

După meciul câștigat sâmbătă seara cu Steaua București, U-Banca Transilvania s-a despărțit de jucătorul Gregory Vargas. Conducătorul de joc se confruntă cu probleme personale și a decis să se întoarcă în Statele Unite, acolo unde locuiește familia sa.

Clubul nostru îi mulțumește pentru contribuția avută în partidele din Cupa României, respectiv Liga Națională. Internaționalul venezuelean a sosit la U-Banca Transilvania în vară, după ce a evoluat la formații precum Fuenlabrada sau Maccabi Haifa. 

Gregory a evoluat în ambele partide din Liga Națională, contabilizând medii de 10.5 puncte, 5.0 pase decisive și 3.5 recuperări, pentru un indice al eficienței de 17.0. În schimb, în Cupa României, sud-americanul s-a evidențiat cu statistici de 12.5 puncte, 6.5 recuperări, 2.5 assist-uri și un indice al eficienței de 16.5. 

În perioada următoare, U-Banca Transilvania va căuta un înlocuitor pentru Gregory Vargas.

Gregory Vargas

Îmi pare rău că s-a întâmplat așa. M-am simțit foarte bine la Cluj-Napoca, toată lumea m-a primit cu brațele deschise. Începusem să mă acomodez, însă familia mea are nevoie de mine în aceste clipe. Îmi pare rău că nu i-am întâlnit și pe fani, am auzit numai lucruri bune despre ei. Le mulțumesc colegilor că au fost alături de mine. De asemenea, mulțumesc clubului că mi-a înțeles situația. Mult succes tuturor!

Parteneri