imagine articol

Mulțumim, Donatas Tarolis!

U-Banca Transilvania nu va mai miza pe serviciile lui Donatas Tarolis în sezonul viitor. Baschetbalistul lituanian se desparte de echipă, după doi ani în care a contribuit din plin la succesele noastre. Pe această cale, clubul îi mulțumește lui Doni pentru momentele de neuitat, seriozitate, muncă și rezultate. 

În vârstă de 27 de ani, Donatas Tarolis a sosit la U-Banca Transilvania în vara lui 2019. El s-a transferat la Cluj-Napoca de la BC Lietkabelis. Tarolis a mai jucat la formații precum Zalgiris Kaunas sau Arkadia Lions (Austria). 

În maioul grupării noastre, Tarolis a cucerit Cupa României în 2020 și trofeul Ligii Naționale în 2021. În stagiunea precedentă, Donatas a izbutit medii de 13.5 puncte, 4.9 recuperări și 1.9 pase decisive. Mai mult, Tarolis a fost desemnat MVP-ul finalei cu CSM CSU Oradea. 

Donatas Tarolis:

În primul rând, vreau să mulțumesc întregii echipe U-Banca Transilvania, de la jucători și până la conducere. Ultimii doi ani au fost speciali pentru mine, pentru că am avut ocazia să joc la această echipă și să câștig campionatul României. A fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu voi uita niciodată această experiență. Am învățat multe, așa că vreau să le mulțumesc antrenorilor Duško Vujošević, Mihai Silvășan, Branko Ćuić și Andrei Bălan. Au făcut o treabă foarte bună, ne-au unit și ne-au ajutat să devenim cei mai buni jucători cu putință. De asemenea, vreau să mulțumesc staff-ului medical din care fac parte Adrian Resteman, Csabi Mott si Tudor Pintea. Ei au avut grijă de noi și de sănătatea noastră în permanență. Nu în ultimul rând, mulțumesc Simonei Oțel și Andrei Enoiu pentru felul cum ne-au promovat. Acum vine rândul să mă adresez suporterilor, care au fost incredibili. A fost o plăcere să joc pentru voi și să contribui la câștigarea trofeului. L-am adus acasă, acolo unde trebuie să fie. O să îmi fie dor de toată lumea și sper să ne revedem curând!

Mulțumim și mult succes, Doni!

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit