imagine articol

Morris, Chetreanu si Silva, la ASG 2012!

Echipa Nordului, din care au facut parte jucatorii nostri Kyndall Dykes si Zoran Krstanovic si cu tehnicianul Marcel Tenter pe banca, a fost invinsa de selectionata Sudului in cadrul All Star Game-ului romanesc. Scorul la finalul celor patru sferturi de cate 12 minute de joc a fost 131-133 (28-32, 35-30, 33-35, 35-36).Dykes a fost titular in selectionata Nordului, in timp ce Krstanovic a fost introdus pe parcurs, jocul fiind axat, asa cum era de asteptat, pe spectacol.Krstanovic a participat la concursul de aruncari de trei puncte, castigat de timisoreanul Jovanovic, in timp ce Dykes nu s-a inscris la dunk-uri, concurs castigat de Adrian Gutoaia. MVP-ul meciului a fost desemnat Catalin Burlacu.Jucatorii nostri au purtat pe sub tricourile de joc echipamentele colegilor lor Tyler Morris, Mihai Silvasan si Paul Chetreanu, care nu au putut fi selectionati din cauza accidentarilor suferite pe parcursul sezonului.

Mircea Cristescu: "A fost un All Star Game reusit, in care spectatorii au avut parte de detoate. Ma bucur ca nu s-a accidentat nimeni. Ca si o chestie inedita si binevenita a fost slam-dunk-ul unui spectator. Referitor la gestul cu tricourile lui Morris, Chetreanu si Silvasan, a fost din cate am inteles ideea lui Dykes, care este un jucator de echipa si isi doreste ca cei trei sa fie refacuti. A fost poate si un mesaj pentru cei care se bucura ca suntem slabiti dupa accidentarile celor trei. Cu siguranta, cu ei in teren, Nordul ar fi avut o alta sansa in meciul cu Sudul".Kyndall Dykes: "A fost un meci excelent, un spectacol binevenit pentru fanii baschetului.  Eu am trecut prin multe cu baietii, cu Silvasan, Chetreanu si Morris si de aceea le-am adus tricourile la Timisoara. Silvasan este si va fi intotdeauna un all star, iar Morris ar fi fost si el un all star in acest sezon, asa ca am simtit ca trebuie sa le arat ca ii pretuiesc. Ei sunt prietenii mei!".Marcel Tenter: "A fost un meci agreabil, o sarbatoare a baschetului, ne-am simtit cu toti bine si ne-am adus aminte de prima dragoste: baschetul. A fost un gest frumos al lui Kyndall, pentru colegii lui accidentati".

Zoran Krstanovic: "A fost un gest frumos facut de Kyndall, sa vina cu tricourile si sa arate ca este alaturi de jucatorii accidentati. All Star Game-ul a fost unul reusit, organizarea a fost buna, este important ca nu s-a accidentat nimeni si cred ca toata lumea pleaca acasa cu amintiri frumoase de la All Star Game - Timisoara 2012".

Parteneri