imagine articol

Mihai Silvășan: „Luni va fi un joc decisiv pentru noi și sper să reacționăm și să evoluăm la un nivel foarte ridicat”

U-Banca Transilvania a cedat partida cu numărul trei a semifinalei cu CSM CSU Oradea. Bihorenii au dominat confruntarea și s-au impus la scorul de 82-74. Prin cele 18 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, Kyndall Dykes a fost cel mai bun marcator al clujenilor. De asemenea, Nandor Kuti și-a trecut în cont 12 puncte, o pasă decisivă și o recuperare, iar Alhaji Mohammed, Rolland Török și Darrin Dorsey au pus pe tabelă câte 10 puncte fiecare.

„A fost un meci în care nu ne-am ridicat la nivelul unei semifinale. Nivelul nostru de implicare nu a fost cel pe care îl doream. Faptul că am avut doar 5 recuperări până la pauză, spune multe despre felul cum am înțeles să ne luptăm în acest meci. Luni va fi un joc decisiv pentru noi și sper să reacționăm și să evoluăm la un nivel foarte ridicat”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul formației noastre.

Meciul patru are loc mâine, 20 mai, cu începere de la ora 18:00, la Arena Antonio Alexe. Încleștarea va putea fi urmărită în direct la Digi Sport 4.

Parteneri