imagine articol

Mihai Silvășan: ”Cu Oradea, va fi care pe care!”

U-Banca Transilvania a organizat o conferință de presă în cadrul căreia antrenorul principal, Mihai Silvășan a prefațat meciul cu CSM CSU Oradea din cadrul etapei a 10-a a Ligii Naționale, penultima a turului primei faze a sezonului regulat.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal:

Thumbnail

”Toată lumea știe că meciul cu Oradea este derby-ul campionatului în acest moment. Este un meci foarte greu pentru ambele echipe, motivația este maximă și ceea ce ne dorim noi este să câștigăm, să ne menținem poziția de lideri în clasament. Va fi greu, bineînțeles, și Oradea are o echipă foarte bună, va fi un meci de care pe care, vom vedea în primul rând cine va fi mai bine pregătit mental, iar în al doilea rând fizic, să facă față jocului și să câștige. Eu sper și cred că noi putem fi aceia! Am ajuns din Cipru cu o întârziere de 12-14 ore, însă aceasta este situația, sunt lucruri pe care nu le putem controla. Încercăm să facem în așa fel încât să fim cât mai bine din punct de vedere fizic la ora meciului, dar nu îmi fac probleme pentru că, într-un meci cu Oradea, o contracandidată la titlu, adrenalina și motivația vor fi mai mari decât oboseala. Oradea este o echipă bună, închegată, care joacă un baschet colectiv de calitate, au rezultate foarte bune în Europa, pentru care mă bucur și îi felicit pentru că o echipă românească face o treabă bună în cea mai puternică întrecere intercluburi organizată de FIBA la ora actuală! Însă, duminică va fi care pe care și îmi doresc ca noi să fim cei care câștigăm!”

U-Banca Transilvania - CSM CSU Oradea se dispută duminică, 27 noiembrie, cu începere de la ora 20 în Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

Biletele pentru meciul U-Banca Transilvania - CSM CSU Oradea s-au pus în vânzare după următorul program:

  • Vineri, 25 noiembrie, de la ora 10.00 - 16.00 la sediul clubului de la Sala Polivalentă
  • Duminică, 27 noiembrie, de la ora 16.00 - 21.00 la casa de bilete a Salii Sporturilor "Horia Demian"

Preț bilet: 10 lei.
Elevii si studenții: 5 lei (doar pe baza carnetului de elev respectiv a cardului Omnipass). Numărul de bilete cu 5 lei este limitat.

Copiii până în 3 ani au acces gratuit.

Bilete online se pot achiziționa pe pe platforma Biletmaster:  http://www.biletmaster.ro/ron/Event/47003792/U-Banca-Transilvania-Cluj-Napoca---CSM-CSU-Oradea

Abonații vor ocupa locurile din partea de jos a sălii în ordinea sosirii în sala.

Parteneri