imagine articol

Mihai Silvășan: ”Am mare încredere că putem câștiga Supercupa!”

Echipa noastră a plecat în această dmineață la Oradea pentru meciul din SuperCupa României cu CSM CSU Oradea, partidă care va avea loc joi, 15 septembrie, de la ora 18.00. Meciul va fi transmis în direct de Digisport.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal:

Thumbnail

"Mergem la Oradea să câștigăm, asta le-am spus și băieților, este unicul nostru scop în acest meci, să câștigăm! Este în joc un trofeu pe care vrem să îl aducem acasă. Oradea are un lot foarte puternic, sunt campioana în exercițiu a României, și-au păstrat o parte din jucători, dar au mai adus și alții noi. Fundașul cel nou, Branko Mirkovic are o mare experiență competițională, joacă și în naționala Bulgariei, are sezoane bune în Liga VTB, are mare experiență și este un jucător foarte bun. Ei au încredere foarte mare în puterile lor, după ce au reușit să câștige titlul, însă scopul nostru este să îi batem. Și noi avem un lot puternic, eu am mare încredere în băieți și am mare încrede că putem câștiga acest meci".

După meciul de joi, echipa noastră va rămâne să se antreneze la Oradea până duminică, atunci când este programată plecarea la Timișoara, pentru meciul din prima etapă a Ligii Naționale (luni, 19 septembrie, de la ora 18.00, Digisport).

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit