imagine articol

Meciul din Israel, televizat

U-Banca Transilvania întâlnește miercuri echipa israeliană Ironi Ness Ziona în deplasare, în meciul tur al manșei de calificare în grupele FIBA Europe Cup. Echipa noastră a plecat spre Israel încă de marți dimineață, cu o cursă de la Timișoara.

Meciul se va disputa cu începere de la ora 19, fiind transmis în direct de postul Digisport 3.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

Thumbnail

”Este un meci important pentru noi, ne dorim foarte mult calificarea în grupele FIBA Europe Cup, vrem să ne depășim performanța de anul trecut, iar pentru asta trebuie, în primul rând, să accedem în grupe. Pentru noi, va fi o adevărată finală. Atât meciul tur, cât și returul de la Cluj-Napoca le vom trata cu cea mai mare seriozitate. Israelienii au niște jucători importanți în echipă, au un american care a reușit să câștige concursul de aruncări de trei puncte în NBA, au un pivot care a jucat anul trecut în Spania, nu știm dacă va evolua și Gerald Lee, la ultimul meci oficial s-a încălzit, însă nu se știe dacă va evolua. Cu siguranță sunt o echipă incomodă, atletică, are în componență mulți americani foarte buni din punct de vedere individual. Noi cred că suntem pregătiți, avem o atmosferă bună în echipă, iar gândurile noastre sunt numai la victorie!”

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit