imagine articol

Marco Tempestini va face angajarea la meciul 2 cu Oradea

Marco Tempestini pilotul italian de raliuri și manager al Napoca Rally Academy va face angajarea la meciul 2 dintre U-Banca Transilvania și CSM CSU Oradea, care va avea loc astăzi de la ora 19.00 la Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

Marco Tempestini are în palmares peste 5 titluri de campion, al Italiei și al României și a participat în aproape 200 de curse. În anul 2006 Marco Tempestini a fost primul pilot străin licențiat în Campionatul Național de Raliuri.

În perioada 4-6 mai, Clujul găzduiește BT Transilvania Rally, contând pentru prima etapă a Tour European Rally și a doua etapă a Campionatului Național de Raliu, fiind cea mai importantă competiție de motorsport din istoria Clujului. Din punct de vedere sportiv, BT Transilvania Rally este prima etapă Tour European Rally, dar și a doua în Campionatul Național de Raliuri Dunlop (CNR). Primele patru probe speciale (special stages) vor avea loc vineri, 5 mai, după cum urmează: Tarnița (circa 25 km), Beliș 1 (circa 14 km), Râșca (22 km) și Florești (circa 7,2 km).

Ziua de sâmbătă, 6 mai, va avea încă nouă probe speciale (special stages) și o super specială (super special stage), în următoarea ordine: Valea Fericirii 1 (circa 10 km), Beliș 2 (14 km), Mănăstireni 1 (9 km), Dângău 1 (12 km), Florești 2 (7,2km), Florești 3 (7,2 km), Valea Fericirii 2 (10 km), Mănăstireni 2 (9 km) și Dângău 2 –Power Stage (12 km).

Deliciul celor care nu vor reuși să se deplaseze la competițiile de pe probele speciale va fi în după amiaza zilei de sâmbătă, când BT Transilvania Rally se va încheia cu o spectaculoasă superspecială în zona Cluj Arena.

Pentru detalii legate de strazile care vor fi închise pe perioada BT Transilvania Rally va rugam să consultați pagina de facebook a competiției.

MECIUL 2 (joi, 4 mai, ora 19.00, Sala Sporturilor ”Horia Demian”): U-Banca Transilvania - CSM CSU Oradea  - BILETE ONLINE  AICI

Program la casa de bilete:

    Joi, 4 mai: de la ora 16.00 - 20.00

Elevii și studenții beneficiază de 50 la suta reducere pe baza carnetului de elev respectiv a cardului Omnipass. Reducerea se aplica doar la casa de bilete nu și online.

sursa foto: autostiri.ro

Parteneri