imagine articol

Liciteaza un tricou "U" Mobitelco pentru Mihaita!

Clubul nostru a pus la dispozitia revistei Bulevard un tricou cu semnaturile jucatorilor echipei noastre pentru a fi licitat in cadrul campaniei" Daruieste pentru Mihaita".

Licitatia incepe de la 150 de lei si se desfasoara pe pagina de Facebook a revistei Bulevard, facebook.com/ RevistaBulevard in perioada 29 octombrie - 1 noiembrie 2013.

Cel care va oferi suma cea mai mare pana vineri la ora 19:00, va fi de doua ori castigat: va intra in posesia tricoului U-Mobitelco si il va fi ajutat pe Mihaita.

Mihaita Iordache a fost diagnosticat la doar 3 ani cu o boala extrem de agresiva si rara: pseudo-obstructie intestinala cronica, boala ce ii afecteaza sistemul digestiv constant. Din cauza bolii cronice s-au dezvoltat si alte complicatii: malformatie cardiaca grava, malformatie a duodenului.

Sansa lui Mihaita este in strainatate, acolo unde i se pot face analize medicale amanuntite si poate incepe un tratament adecvat, dupa ani de suferinta, multiple internari si un stop respirator.

Spitalul Great Ormond Street din Londra l-a chemat pe Mihaita pentru investigatii, stabilindu-se ulterior tratamentul potrivit, tinand cont de raritatea, unicitatea si complexitatea bolii.

Costurile pentru cele 2 saptamani de investigatii medicale se ridica la 53.000 de mii de euro.

Doneaza orice suma in contul: RO76BRDE130SV77640191300, BRD. Donatiile se pot face si online, la http://goo.gl/23Lz9j.

Campania poate fi urmarit pe pagina de facebook: facebook.com/PovesteaLuiMihaita. Tot aici gasiti mai multe detalii.

Povestea lui Mihaita o gositi aici: pentrumihaita.ro

text: revistabulevard.ro

Parteneri