imagine articol

Liber la abonamente pentru noii fani ai echipei!

Incepand de astazi, 26 august  si pana in 20 septembrie noii fani ai echipei noastre isi pot achizitiona abonamente pentru sezonul 2013 - 2014, valabile la toate meciurile de pe teren propriu din Cupa Romaniei si Liga Nationala (sezon regulat si play-off).

Preturile la abonamentelor raman la fel ca si anul trecut:

  •     Sectoarele de jos ale tribunelor - 300 lei
  •     Sectoarele de sus ale tribunelor - 150 lei
  •     Copii intre 7-14 ani - 50 lei

Acte necesare:

Pentru adulti si copii in varsta de peste 14 ani:
    -carte de identitate pentru cetatenii romani; permis de sedere / pasaport pentru cetatenii straini (original sau copie)

Pentru copii intre 7 si 14 ani:
    -certificat de nastere (original sau copie)

Copiii cu varsta de pana la 7 ani au accesul gratuit, dar nu au loc rezervat. Pentru rezervare de loc se achita pretul unui abonament (50 de lei).  

Suporterii echipei noastre care au copii cu varsta pana in 7 ani pot intra in posesia unui abonament cu 0 lei pentru copii, fara loc rezervat, valabil intreg sezonul 2013 - 2014. Pentru a intra in posesia unui abonament cu 0 lei parintii trebuie sa aduca la secretariatul clubului o copie dupa certificatul de nastere al copilului sa sa trimita o copie pe email la office@u-mobitelco.ro

Date de contact:
Secretariatul clubului, situat in incinta Salii Sporturilor "Horia Demian", Str. Splaiul Independentei nr 6, in incinta salii, pe partea dreapta (Tribuna A), sub tribuna oficiala.

Tel./Fax: - 0040-364-265326
E-mail: office@u-mobitelco.ro
Orar Luni-Vineri 10.00 - 15.00

IMPORTANT:
Incepand cu acest an, galeria echipei oaspete va sta in spatele bancii oaspetilor, in partea de sus a tribunelor, asadar in capatul opus intrarii al Tribunei A. Abonatii care au avut locuri in aceasta zona si doresc sa se mute, vor primi abonamente in alte zone, la cerere.

Parteneri