imagine articol

La mulți ani, Marius Bojiță!

Marius Bojiță, președintele clubului nostru, își aniversează astăzi ziua de naștere. Pe această cale, dorim să îi transmitem multă sănătate, fericire și împliniri.

 

Povestea de dragoste a domnului Bojiță pentru ”U” începe încă de pe vremea când era bun prieten cu Horia Demian. Întotdeauna apropiat de mișcarea studențească și de tineri, acesta ne-a oferit cea mai bună definiție a sportuluiSportul înseamnă sănătate, socializare, bună dispoziție și tăria de a te lupta pentru performanță.

Reputat profesor universitar clujean, Marius Bojiță este membru de onoare al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, al Societăţii de Ştiinţe Farmaceutice sau al Agenţiei Naţionale a Medicamentului. 

 

De asemenea, pentru rezultatele obţinute în cercetare, domnul Bojiță deține patru brevete de invenţii, fiind autorul a sute de lucrări științifice publicate atât în țară, cât și în străinătate. 

HAIDE "U"
0

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit