imagine articol

Kyndall Dykes s-a alăturat lotului U-Banca Transilvania

U-Banca Transilvania a ajuns vineri după-amiază la Târgu Jiu, acolo unde sâmbătă și duminică va lua parte la turneul Cupa Energia, alături de gazdele de la Energia Târgu Jiu și de echipele CSM Oradea și BC Mureș Târgu Mureș.

Pentru jocurile acestui turneu, antrenorul principal Marcel Țenter îl va avea la dispoziție și pe Kyndall Dykes, care a făcut deplasarea la Târgu Jiu împreună cu echipa.

ȚENTER: ”NE BUCURĂM CĂ S-A ALĂTURAT ECHIPEI”

Thumbnail

Marcel Țenter, antrenor principal: ”Ne bucurăm că încă unul dintre membrii formației noastre, unul important, s-a alăturat echipei. Avem în această perioadă turneul de la Târgu Jiu, unde, însă, probabil că îl vom folosi într-un număr de minute limitat, nu vrem să îl forțăm, este și problema schimbării fusului orar, dar și faptul că el nu cunoaște încă schemele noastre de joc pe care le-am făcut până acum. Sperăm, însă, ca de săptămâna viitoare Kyndall să intre în ritm normal și să îl putem folosi în ritm normal la jocurile din Serbia.”

DYKES: ”SUNT FERICIT CĂ AM REVENIT!”

Thumbnail

Kyndall Dykes: ”Sunt fericit că m-am întors la Cluj, am avut aici doi ani extraordinari, practic, pentru mine Clujul este a doua casă, deci sunt fericit că am revenit! Vom încerca să câștigăm meciuri și să cucerim titlul național, știu că asta își dorește toată lumea, inclusiv eu. Băieții au muncit din greu până acum, la fel am făcut și eu, rămâne doar să ne reglăm chimia între noi și să formăm o adevărată echipă pe parchet. Până acum nu am apucat să mă antrenez cu băieții, abia am avut timp să ne cunoaștem, să schimbăm o vorbă, însă am jucat împotriva unora dintre ei, cum este Darrious Hargrove, Zigeranovic, chiar am fost coechipier cu Adamovic. Sunt convins, însă, că nu va fi niciun fel de problemă pentru mine să joc alături de acești băieți, sunt o echipă grozavă! Îi aștept pe fani să vină alături de noi încă de la primul meci, să fie pregătiți și... Haide U!”

Parteneri