imagine articol

Jucătorii noștri, în fața meciului doi de la Sibiu

U-Banca Transilvania a plecat astăzi spre Sibiu, pentru a disputa meciul doi al seriei cu BC CSU Sibiu. Confruntarea se va desfășura vineri, 6 mai, cu începere de la ora 19:00. Duelul din Sala Transilvania nu va fi transmis de niciun post de televiziune.

Richard și compania pornesc cu avantajul unei prime victorii, obținute marți, pe teren propriu. U-Banca Transilvania a răpus-o pe CSU Sibiu cu scorul de 89-79, la capătul unui joc ce s-a desfășurat sub semnul echilibrului în prima parte. La pauză, alb-negrii conduceau cu 42-41, apoi și-au impus ritmul în partea secundă. Cu alte cuvinte, Stefan Birčević și Andrija Stipanović au combinat pentru 32 de puncte, fiind principalii artizani ai victoriei noastre.

De la BC CSU Sibiu s-au remarcat Rareș Uță (14 puncte), în vreme ce Lucas Tohătan și Javion Blake au izbutit câte 13 puncte fiecare. Pe de altă parte, Miguel Angel Hoyo a utilizat o rotație lungă, 10 baschetbaliști jucând cel puțin 8 minute. De notat faptul că șase jucători au înscris peste 10 puncte.
Seria se mută așadar la Sibiu, așa că U-Banca Transilvania vrea să obțină un succes care să pună capăt seriei. Suporterii care doresc să participe la meci pot achiziționa bilete printr-un click AICI.

Meciul se va transmite LIVE pe canalul de Youtube Superbet România.

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

Ne așteaptă un meci foarte greu în Sala Transilvania. Știm foarte bine ce înseamnă un astfel de joc și ce presiune pune publicul. Ei își vor dori să câștige și să trimită seria în decisiv. Și noi vrem victoria și sperăm să încheiem seria mâine. Trebuie să jucăm un baschet bun, să fim foarte puternici din punct de vedere fizic și mental. Astfel, numărul greșelilor pe care le facem trebuie să fie aproape de 0 pentru a câștiga.  

HAIDE "U"
0

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniTransylvania Recovery CenterReco SportConsiglieri