imagine articol

Jucătorii de la U-Banca Transilvania au fost convocați la acțiunile echipelor naționale

Luna februarie va aduce o nouă întrerupere în campionatele interne, odată cu partidele echipelor naționale. Astfel, clubul nostru a primit solicitări de convocări pentru trei baschetbaliști.

Emanuel Cățe și Nandor Kuti au fost selecționați de către Dragan Petricevic la acțiunile reprezentativei României. Cei doi jucători se vor prezenta la reunirea lotului tricolor, programată pe 16 februarie la Pitești. Timp de aproape o săptămână, vulturii vor efectua pregătire pe plan local, apoi vor intra în linie dreaptă pentru meciul de acasă cu Bulgaria.

În această fereastră, România va mai da piept, tot acasă, cu Cipru. Jocurile contează la Pre-Calificările EuroBasket 2025, iar echipa noastră a bifat un singur rezultat pozitiv.

În altă ordine de idei, Léo Meindl este din nou convocat la naționala Braziliei. După ce a luat argintul la FIBA AmeriCup 2022, jucătorul nostru va evolua în partidele cu Puerto Rico și Statele Unite ale Americii, programate pe 23, respectiv 26 februarie. Reunirea brazilienilor va avea loc pe 15 februarie la Porto Alegre.

Parteneri