imagine articol

Jucăm cu Ludwigsburg în turul II preliminar al Champions League

U-Banca Transilvania va juca cu  MHP Riesen Ludwigsburg in turul II preliminar al Champions League.

Echipa germană a trecut de Bosna Sarajevo într-o dublă manșă, scor 85 - 59, în turul disputat în Bosnia și 102 - 59, în manșa retur disputată în Germania.

Programul meciurilor cu Ludwigsburg:

  • Duminică, 24 septembrie, ora 19.00 (ora Romaniei):  MHP Riesen Ludwigsburg - U-Banca Transilvania (în Germania)
  • Marți, 26 septembrie, ora 19.00 (ora României): U-Banca Transilvania -  MHP Riesen Ludwigsburg (la Sala Polivalentă Cluj-Napca). 

Cine este  MHP Riesen Ludwigsburg?

MHP Riesen Ludwigsburg (Germania) s-a clasat pe locul 8 în sezonul trecut, înainte de play-off-ul Bundesligii, iar în primul tur a fost învinsă de Ratiopharm Ulm cu 3-2. Sezonul trecut au evoluat de asemenea în Basketball Champions League (BCL), ajungând până în sferturile de finală, unde a fost eliminată de Banvit, finalista ediției trecute a BCL. În sezonul trecut, lotul nemților a cuprins șapte americani și tot atâția autohtoni.  MHP Riesen Ludwigsburg joacă în culorile galben-negru, iar meciurile de pe teren propriu sunt disputate în Arena Ludwigsburg, cu o capacitate de 5.325 de locuri. Clubul a fost înființat în 1960, iar în 2008 a jucat singura dată cu un trofeu pe masă, respectiv Cupa Germaniei, însă a pierdut. Are mai multe participări europene la activ, respectiv cinci sezoane în Cupa Korac, un sezon în ULEB, unul în EuroCup și unul în Basketball Champions League. 

Parteneri