imagine articol

Josh Sparks: "Sunt nerabdator sa cunosc noua mea echipa"

u-mobitelco.ro a stat de vorba cu Josh Sparks, noua extrema de forta a echipei.

Reporter: Spune-ne cateva cuvinte despre tine, ca jucator si ca om.

Josh Sparks: Cred ca personal, ca jucator, aduc multe beneficii pe teren, dar, fiind un jucator tanar intr-o echipa foarte buna, cred ca va trebui sa imi castig locul si sunt complet de acord cu acest lucru! Cred ca pot aduce un plus la capitolul atletic, precum si o prezenta consistenta in apararea sub panou. Sunt foarte incantat de acest nou inceput. Sunt un tip sociabil si abia astept sa ma cunosc cu toti de la club, sunt nerabdator sa cunosc toate acele mici detalii care, impreuna, fac o echipa. Este un capitol nou in viata mea si sunt curios sa vad ce imi rezerva viitorul.

Reporter: Care sunt asteptarile tale pentru primul an in Europa?

Josh Sparks: Am asteptari mari inca de la inceput, sunt foarte nerabdator sa cunosc noua mea echipa, noii mei colegi, sa vad ce ce poate intampla cand joci intr-un grup nou de colegi, intr-o echipa noua fata de sezonul trecut. Sper sa ma potrivesc din toate punctele de vedere in echipa si sper sa imi pot folosi capacitatile pentru a ajuta clubul in acest sezon.

Reporter: Ce stii despre Campionatul din Romania?

Josh Sparks: Nu stiu multe lucruri, am vazut doar pe internet cateva video-uri, dar abia astept sa il cunosc si sa castig cat mai multe meciuri. 

Reporter: Ai jucat impotriva sau impreuna cu vreun jucator care evolueaza in Romania?

Josh Sparks: Nu imi amintesc sa fi jucat cu vreun jucator sau impotriva vreunuia care evoleaza in Romania, dar sunt atat de multi baschetbalisti in SUA cu care am jucat sau impotriva carora am jucat incat este posibil sa imi fi scapat ceva.

Reporter: Ce stii despre noua ta echipa, "U" BT Mobitelco?

Josh Sparks: Stiu ca este un club cu o o bogata istorie in baschet si sper sa fiu capabil sa fac parte din istoria minunata a acestui club. Din cate am vazut, in ceea ce priveste lotul de jucatori pentru acest an, s-au intors la echipa cativa jucatori importanti pentru "U" Mobitelco si sper sa fie un sezon cu cat mai multe victorii.

Parteneri