imagine articol

Jonathan Jones, in probe

Echipa noastra de seniori a adus in probe un pivot american. Este vorba de Jonathan Jones (211 cm, 107 kg., 35 de ani), care vine de la Kouvot Kouvola, din Finlanda. In prima parte a acestui sezon, Jones a evoluat in 20 de meciuri in campionatul finlandez, reusind 13,1 puncte si 8,4 recuperari in medie in aproape 26 de minute pe meci.

In sezonul precedent, Jones a evoluat in Kuweit, in cariera sa trecand prin multe campionate - Bahrain (Al Hala), Japonia (Tokyo Cinq Reves), Ungaria (Jaszberenyi KSE, Albacomp, Dombovar), Coreea de Sud (Pusan KTF Magic Wings, Anyang), Israel (Ironi Ramat Gan), Arabia Saudita (Al Ansar), Iordania (Zain), Qatar (Al Arabi), Liban (Al Moutahed Tripoli), Cipru (Omonia Nicosia), Finlanda (Namika Lahti), Germania (2. Bundesliga - ETB Essen), China (Jiangsu Nangang Dragons), precum si in ligile din SUA (NBDL, CBA, CBL, USBL).

Jonathan Jones va petrece o perioada alaturi de echipa noastra, urmand ca staff-ul tehnic si cel administrativ sa decida daca americanul va ramane in lot.

Parteneri