imagine articol

Infrangere si in retur

"U" Mobitelco - BC Mures 65-66 (20-8, 18-15, 16-24, 11-19).

Flavius Lapuste: "Sunt foarte bucuros de acest rezultat, felicit Clujul pentru cum a luptat sa recupereze diferenta din tur, dar ma bucur ca noi am reusit aceasta performanta. In suflet sunt trist, dar asta conteaza mai putin. Clujul este o echipa completa, pe toate posturile, dar nu stiu ce s-a intamplat cu ei in aceasta dubla."Marcel Tenter: "Echipa de anul trecut era foarte sudata, iar acum, din pacate, avem mai multi jucatori care simt nevoia sa isi hraneasca propriul ego. Trebuie sa inteleaga ca importanta e echipa, nu realizarile individuale. Meciul de azi a fost un exemplu tipic in acest sens. Am avut calificarea in mana, iar ratarea mi-o asum personal. Caderile din sfertul trei provin din lipsa de disciplina. Vom vedea daca se impun penalizari pentru ratarea din Cupa, dar sigur nu suntem pe traseul pe care ni-l dorim."

Kyndall Dykes: "In prima jumatate am jucat ca o echipa, dar in a doua am ratat mult. Trebuie sa invatam sa jucam ca o echipa, ca in prima parte a meciului. Dupa ce ratam doua-trei aruncari la rand, ne dezumflam, iar cand incercam sa revenim e prea tarziu. Din pacate, azi am jucat doar 25 de minute. Fanilor le transmit ca vom deveni o echipa, o sa fie bine, sa aiba incredere in noi!"

Marcatori

"U" Mobitelco: Dykes 24, Pesic 16, Krstanovic 10 (7 recuperari), Cuic 6 (11 recuperari), Silvasan 6, Fometescu 1. BC Mures: Mayfield 20, Dumitru 11, Forte, Lapuste si Cooley cate 9, Mladenovic 8.

Parteneri