imagine articol

Infrangere si in meciul al doilea cu Timisoara

BC Timisoara - "U" Mobitelco BT 76-72 (20-20, 11-9, 19-16, 26-27)

Mircea Cristescu: "A fos un meci de mare angajament, ca si cel de ieri. Daca ieri am pierdut la mustata, dupa o interceptie a noastra fluierata ca fault, astazi poate ca ne-am trezit prea tarziu sa jucam mai consistent. Ne-am luptat cu Sarovic in ambele zile si cred ca el a facut diferenta mare in aceste meciuri. Felicit echipa pentru combativitate, mai ales in al doilea meci, dar consider ca diferenta la aruncari libere, 22 la 5, a fost foarte mare. Am incredere in baietii nostri si daca  la Timisoaraa fost o sala frumoasa acum semifinala si spectacolul din tribune se muta la Cluj. Sunt convins ca putem intoarce rezultatul si am incredere in baieti ca vom egala situatia la Cluj".Marcel Tenter: "Din pacate am pierdut ambele partide, am avut sansa sa castigam cel putin un meci, insa am platit scump din cauza greselilor, mai ales in defensiva. Seria se muta acum la Cluj si avem nevoie de toata puterea noastra de concentrare, mai ales in defensiva si avem nevoie de fanii nostri, pentru ca sala si suporteri ca la Cluj nu exista nicaieri".

Zoran Krstanovic: "Cred ca am jucat bine ambele partide, am fost foarte aproape sa castigam primul meci, insa am facut cateva greseli pe care nu trebuia sa le facem. In aceasta seara am jucat bine anumite parti din meci insa nu a fost suficient pentru a invinge. Mai sunt inca trei partide. Sunt sigur ca vom castiga la Cluj, suntem pe teren propriu si vom lupta pana la final".

Marcatori:BC Timisoara: Sarovic 22 (8 rec.), Jovanovic 21 (3 pase decisive), Popescu 13 (5 rec., 3 p.d.), Cuic 9 (6 rec., 7 p.d.), Archie 6 (5 rec.), Paltinisanu 2 (3 rec.), Siriscevic 2, Andrei 1."U" Mobitelco: Dykes 18 (9 rec., 4 p.d.), Paul 18 (3 rec., 2 p.d.), Krstanovic 17 (4 rec., 3 interceptii), Silvasan 6 (3 rec., 2 p.d.), Lawrence 5 (5 rec., 4 p.d.), Lagrange 4, Mijovic 4.

Seria se muta la Cluj-Napoca, unde se vor disputa meciurile 3 si 4, sambata si duminica viitoare.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit Cluj