imagine articol

Înfrângere la Târgu Mureș

U-Banca Transilvania a pierdut jocul disputat în deplasare la BC Mureș Târgu Mureș, contând pentru etapa a 4-a a Sezonului Regulat 2 (etapa 26).

Sportivii noștri au intrat moale în joc, iar gazdele au apăsat constant pe accelerație, astfel încât ecartul între cele două echipe a crescut constant (10-5 min. 5, 20-12 min. 10, 33-19 min. 15).

După revenirea de la cabine, jocul a continuat în aceiași notă de dominare a Mureșului, jucătorii noștri neregăsindu-se mai ales pe faza de atac, dar prezentând și destule nesincronizări în defensivă.

Cea mai mare diferență de scor a existat în minutul 23, când tabela indica un neverosimil 65-42. U-Banca Transilvania a dat semnalul de trezire prea târziu, abia în sfertul al patrulea, reușind să se apropie pe tabelă la 6 puncte (86-80), însă timpul a devenit inamicul nr. 1 și înregistrăm al doilea eșec în Top 6, scor final 87-80 (20-12, 22-19, 27-17, 18-32).

CASETA TEHNICĂ:

Thumbnail

De la mureșeni, au contribuit Mohammed 23 (7 rec.), Martinic și Pustahvar câte 13, Lazar 12, Gajovic 8, Barro 6, Polyak 3.

MARCEL ȚENTER, antrenor principal:

”A fost un meci în care târgu-mureșenii au fost mai buni decât noi și vreau să îi felicit pentru acest lucru. Timp de trei sferturi noi nu am avut intensitatea pe care ne-am propus-o în acest meci, nici în atac, nici în apărare nu am jucat la cotele normale, cele pe care le așteptam. În acest moment, sunt absolut nemulțumit pentru că nu am jucat cu motivația necesară acestui moment, unul important în economia clasificării finale înainte de play-off. Sper ca până sâmbătă, lucrurile să se schimbe în mentalitatea noastră, pentru că nu așa vrem să arătăm. Ne așteaptă un meci greu sâmbătă, avem o săptămână în care ritmul de joc este deosebit, în special pentru noi. Toate celelalte echipe au jucat vineri, noi am jucat duminică, nu am avut timpul necesar pentru pregătirea meciului, însă asta este, trebuie să trecem peste oboseală și peste frustrarea generată de acest meci și să compensăm cu inima, pentru că, dacă într-adevăr vrei să te aperi, vei reuși, chiar dacă ești obosit! Iar noi astăzi nu ne-am apărat! Noi ne-am surprins pe noi cu lipsa de intensitate, dacă nu joci apărare tare, așa cum ne-am propus și lași Mureșul să înscrie peste 80 de puncte, e greu să câștigi aici!”

FOTO DE LA MECI:

Fotograful nostru, Nagy Melinda a surprins în imagini duelul de la Mureș, pierdut de echipa noastră.

Parteneri