imagine articol

Înfrângere la Oradea în ultima etapă a sezonului regulat

CSM U Oradea - U-Banca Transilvania 84-77 (26-15, 20-18,  22-19, 16-15) în ultima etapă a sezonului regulat.

MARCEL ȚENTER, antrenor principal:

Thumbnail

"A fost un meci foarte disputat, iar pe alocuri datorită dorinţei de victorie a ambelor echipe, s-a depăşit puţin limita sportivităţii, motiv pentru care am şi luat un time-out neprogramat. A fost un joc în care fiecare echipă a făcut o ultimă repetiţie pentu Final-Four-ul Cupei României. Felicit echipa din Oradea pentru victorie. Diferenţa cred că s-a făcut la recuperările ofensive şi la conversiile care au urmat apoi, noi am cedat multe posesii şi le-a dat ocazia să înscrie puncte uşoare".

În urma rezultatelor înregistrate în ultima etapă, în primul tur din play-off se vor întâlni echipele:

  • Steaua CSM Eximbank Bucureşti - Dinamo Bucureşti
  • CSM U Oradea - Phoenix Galaţi
  • U-Banca Transilvania - CSU Atlassib Sibiu
  • SCM U Craiova - BC Mureş

Se joacă după principiul cel mai bun din 5 meciuri, primele doua partide urmând să aibă loc pe terenul primelor echipe. Datele primelor două meciuri din play-off sunt 17 şi 19 aprilie sau, în funcţie de opţiunea televiziunii care transmite meciurile (Digisport), în 18 şi 20 aprilie. În ceea ce ne priveşte, meciurile 1 şi 2 din play-off se vor disputa în sala Sporturilor "Horia  Demian". După cum se ştie în Sala Polivalentă se dispută meciurile de tenis din cadrul FED Cup, dintre România şi Germania.

Echipa noastră va rămâne la Oradea pentru Turnul Final 4 al Cupei României. U-Banca Transilvania va juca duminică, 10 aprilie, de la ora 16.00 la Oradea, cu BC Mureş în prima semifinală a Cupei României. În cealaltă semifinală se vor întâlni, duminică de la ora 18.15, CSM U Oradea şi Dinamo Bucureşti. Finala este programată luni, 11 aprilie, de la ora 19.00.

CASETA TEHNICĂ

Thumbnail

Marcatori: CSM CSU Oradea: Zeno 19, Lucic 14, Markovic 14, Mandache 12, Țîbîrnă 8, Barnette 7, Zupan 5, Pașca 3, Nuhanovic 2.

FOTO DE LA MECI:

Echipa noastră a pierdut ultimul joc, deplasarea de la Oradea cu CSM CSU, scor 77-84, în cadrul ultimei etape a Top 6. FOTO: Manases Sandor

Parteneri