imagine articol

Infrangere la Mures

In primul meci oficial din acest sezon, echipa noastra a fost invinsa, scor 82-68 (18-19, 15-15, 31-12, 18-22), in mansa tur a optimilor Cupei Romaniei.

Marcatori

BC Mures: Cooley 21 puncte, Sirutavicius 21 si 7 rec, Mladenovic 13 si 11 rec, Mayfield 13 si 7 pase decisive, Lăpuşte 7, Dumitru 7."U" Mobitelco BT Cluj: Krstanovic 28 si 10 rec, Dykes 12, Cuic 8, 9 rec si 4 pase, Chetreanu 6, Silvăşan 6, Fometescu 3, Pop 3, Pesic 2, 4 rec si 5 pase.Meciul retur din optimile Cupei Romaniei se va juca la Cluj, luni, 27 septembrie, de la ora 18.00.

Declaratii

Marcel Tenter: "A fost un meci sub posibilitatile noastre, mai ales in sfertul trei, in care nu am putut opri ofensiva adversa, primind 7 cosuri de 3 puncte. Ne-au turnat plumb in picioare. Ne-am apropiat apoi la 4 puncte, dupa un efort extraodinar, dar a fost prea tarziu. Am pierdut, sunt trist, personal ma doare si sper sa ne trezim la realitate. Nu cred ca suntem echipa care renunta, vom lupta pana la capat".

Mircea Cristescu: "Azi nu am aratat ca o echipa. Sper ca acest lucru sa nu-l mai vedem in sezonul acesta. Am jucat prost, nu am marcat si apararea a fost proasta. Baietilor le-a fost si <dificil> sa se apere cum sunt obisnuiti. Au fost multe faze gandite diferit in timpul jocului, iar personal am fost trimis pentru prima data in tribuna, dupa ce am vrut sa protestez la o decizie de arbitraj. Nici nu am apucat sa cobor din tribuna si am fost trimis inapoi, in conditiile in care altii intra pe teren frecvent. M-as bucura sa aflu ca aceasta regula nu e doar pentru mine si sa o vad aplicata la fel in toate cazurile. Nu ne asteptam la acest rezultat si sper sa avem puterea sa-l intoarcem in retur, la Cluj".

In deschiderea meciului de la Mures au jucat un amical si echipele de Divizia B. Baietii nostri au castigat cu scorul 91-57 (20-16, 21-12, 27-20, 23-9), marcatori fiind Vilt 2, Popa 6, Corpodean 16, Foalea 17, Oros 4, Santa 8, Crainic 8, Anghel 2, Faur 15, Lazar 4, Pintea 4, Reider 3, Ursuleanu 2. "Mures ne-a invitat la un meci amical, am jucat si cu noile achizitii, a fost un meci bun, mai ales ca 5-6 dintre baieti sunt inca juniori", a declarat antrenorul echipei noastre de Divizia B, Razvan Cenean.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit