imagine articol

Înfrângere la mare luptă în meciul cu Budućnost

După jocurile de verificare desfășurate la Belgrad, U-Banca Transilvania participă în acest sfârșit de săptămână la Memorialul Mirza Delibašić de la Sarajevo. Formația noastră a fost învinsă aseară de Budućnost Podgorica cu scorul de 82-79.

Clujenii s-au ținut bine în fața unui adversar care a evoluat în sezonul precedent al Euroligii, astfel că după primul sfert tabela indica 16-17. Apoi, campioana Muntenegrului și-a turat motoarele și a intrat la cabine sub adăpostul a 10 puncte, 40-30. Formația pregătită de Duško Vujošević a dat semne de revenire în sfertul trei, însă Budućnost a reușit în cele din urmă să obțină victoria și să se califice în finala turneului.

Artis Ate, Darko Planinić și Donatas Tarolis au încheiat partida cu câte 17 puncte fiecare. Patrick Richard a adăugat 11 puncte, în timp ce Andrei Calnicenco a totalizat 8 puncte. Karlo Žganec a strâns 5 puncte, iar Andrei Mureșan a pus pe tabelă 4 puncte.

U-Banca Transilvania va juca finala mică a Memorialului Mirza Delibašić și se va duela astăzi cu Gaziantep Basketbol din Turcia. Confruntarea va începe la ora 18:00. 

Parteneri