imagine articol

Înfrangere la limită cu Steaua Roșie Belgrad!

Echipa noastră de seniori a cedat la limită în cel de-al doilea joc amical disputat în Serbia, cu Steaua Roșie, scor 65-67 (15-18, 19-13, 14-12, 17-24).

Inițial, meciul era programat să aibă loc cu începere de la ora 17 (ora locală) și într-o altă sală, însă gazdele au operat cu o seară înainte modificarea atât a orei de disputare, cât și a locației, noua sală fiind cea din Zeleznik.

Acesta a fost meciul de debut al pivotului Sofoklis Schortsanitis, uriașul grec fiind unul dintre transferurile răsunătoare ale sârbilor din această vară.

DECLARAȚIE

Thumbnail

Marcel Țenter, antrenor principal U-Banca Transilvania: ”A fost un meci extrem de solicitant, cu o echipă deosebit de valoroasă. Am cedat pe finalul partidei, însă a fost un test extrem de util, în condiții de adversitate maximă. Ne concentrăm pentru ultimul meci, cel de sâmbătă, cu FMP”.

MARCATORI

Thumbnail

U-Banca Transilvania: Dykes 14, Zigeranovic 11, Hargrove 9, Jawara 8, Adamovic 7, Torok 5, Baciu 4, Kalnichenko 4, Jucan 3. A mai jucat: Kuti, Tudor Gheorghe.
Pentru Steaua Roșie, marcatori au fost Sofoklis Shortsanitis 11, Branko Lazic 11, Nikola Rebic 10, Stefan Jovic 9, Boris Simanic 9, Luka Mitrovic 7, Davidovac 5, Stefan Nastic 5. Au mai jucat: Ryan Thompson, Lazarevic și Radanov.

U-Banca Transilvania își va încheia periplul sârbesc cu un ultim joc amical cu FMP Belgrad, ce va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 12.

FOTO: Steaua Roșie Twitter

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit