imagine articol

Înfrângere în primul meci amical din Serbia

U-Banca Transilvania a suferit o înfrângere în primul joc amical din Serbia. Echipa noastră a fost învinsă sâmbătă seara de KK Dynamic Belgrad cu scorul de 77 la 72.

Baschetbaliștii clujeni au început mai bine partida și au condus cu 21 la 16. Apoi, sârbii și-au revenit și au intrat la cabine la adăpostul unei singure posesii, 33-32. Sfertul trei a avut-o pe U-Banca Transilvania în prim plan, însă adversarii au fost mai inspirați pe final și au obținut victoria.

Darko Planinić a fost cel mai bun jucător al nostru, prin cele 19 puncte, 10 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție. Brandyn Curry s-a remarcat prin 12 puncte, 5 assist-uri și 3 recuperări. Tot 12 puncte a totalizat și Patrick Richard, alături de 3 pase decisive și tot atâtea recuperări. Donas Tarolis a izbutit 10 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive.

Au mai jucat Andrei Calnicenco (7 puncte, 3 recuperări și 2 intercepții), Artis Ate (5 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții), Karlo Žganec (4 puncte, 6 recuperări, 2 intercepții și 2 pase decisive), Ștefan Grasu (2 puncte și o recuperare), Rareș Uță (1 punct și 3 recuperări), respectiv Andrei Mureșan (o pasă decisivă).

Următorul joc al trupei noastre va fi luni, împotriva celor de la KK Mega Bemax Belgrad. 

Duško Vujošević, antrenor coordonator U-Banca Transilvania:

Am venit în Serbia să jucăm meciuri amicale, pentru că până acum nu am jucat deloc. E normal ca în perioada aceasta echipa să fie obosită de la antrenamentele intense și de la drumul de ieri. De aceea, pentru noi nu era în prim plan rezultatul. Bineînțeles, vrem mult să câștigăm, dar meciul a fost un bun antrenament. KK Dynamic este o echipă puternică, ce are ca obiectiv să joace play-off Ligii Adriatice. Noi am avut multe momente bune în timpul meciului, dar am avut și momente în care nu am evoluat așa cum ne dorim. Nu pot spune că sunt satisfăcut, dar sunt mulțumit de faptul că meciul pierdut sâmbătă are ca scop să ne pregătească pentru jocurile oficiale.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit