imagine articol

Infrangere in prima etapa, cu Ploiesti

U-Banca Transilvania - CSU Ploiesti 69-80 (21-27, 18-21, 7-16, 23-16)

Marcatori:

U-Banca Transilvania: Hargrove 14 (2 rec., 1 p.d., 1 int.), Lalovic 12 (2 rec., 3 p.d., 1 int., 1 capac), Mandache 12 (2 rec., 2 p.d., 1 int., 1 capac), Medvedj 11 (3 rec., 4 p.d., 1 int.), Silvasan 5 (3 rec., 4 p.d.), Cuic 4 (6 rec., 2 p.d.), Baciu 4 (3 rec., 1 capac), Kuti 4 (1 p.d., 1 int.), Southall 3 (2 rec.), Jucan (4 rec., 2 p.d.). 

CSU Ploiesti: Brown 25 (4 rec., 12 p.d.), Lee 24 (9 rec.), Labovic 13, Mohammed 6, Pelekanos 5, Flowers 4 (4 rec., 7 p.d.), Szijarto 3.

Dorin Pintea: "Astazi am intalnit o echipa foarte puternica, cu un Brown si cu un Lee senzationali. Noi nu am putut sa tinem ritmul cu ei, au avut o tranzitie ofensiva foarte buna, eu zic ca a fost un rezultat normal si echitabil. Orice jucator din angrenajul nostru este important, iar in momentul in care avem accidentati si jucatorii ceilalti nu reusesc sa marcheze avem probleme in atac. Nu am putut sa ne facem jocul, am avut noua mingi pierdute in sfertul al treilea, de aici si caderea noastra. Dupa parerea mea, Ploiestiul nu are adversar in campionat, au o echipa mult mai puternica decat cea de anul trecut. Incercam sa gasim solutii, am adus un jucator in probe pe postul de conducator de joc, sa avem mai multa eficienta in atac".

Mihai Silvasan: "Din pacate jocul nostru nu a fost la inaltime, puteam pierde la aceeasi diferenta dar sa fi jucat un baschet bun. Nivelul nostru de joc la momentul actual nu este cel la care ne asteptam... Imi cer scuze publicului ca nu am fost mai combativi, ca nu ne luptam mai mult pentru victorie. Desi e inceputul campionatului, avem un moment greu, am fost eliminati din Cupa Romaniei si am pierdut primul meci pe teren propriu din campionat, ceea ce intr-o competitie atat de echilibrata poate sa fie decisiv. Am mai trecut prin asemenea momente, chiar sezonul trecut si am reusit sa trecem peste ele si sa jucam un baschet de calitate. Asta imi doresc si acum, asta le-am zis si baietilor in vestiar ca trebuie sa avem o saptamana foarte buna la antrenamente si sa mergem la Medias doar cu gandul la victorie. Nu stiu ce s-a intamplat in sfertul al treilea, trebuie sa revad meciul, cu siguranta a fost baschet de foarte joasa calitate. De ce, asta trebuie sa vedem. Cred ca nu am avut atitudinea necesara pentru un astfel de meci, ma refer la noi, la jucatori. Ploiestiul, fiind o echipa foarte buna, ne-a taxat fiecare greseala".

Parteneri