imagine articol

Infrangere in meciul cu Enisey

Echipa noastra a pierdut, pe teren propriu, scor 75-82 (15-23, 15-14, 24-15, 21-30) meciul cu rusii de la Enisey Krasnoyarsk din ultimul meci din EuroChallenge.

Marcatori

"U" Mobitelco BT Cluj-Napoca: Dykes 28, Mihai Paul 17 (4 rec, 6 pase), Lawrence 11, Mijovic 10 (3 rec, 5 pase), Krstanovic 9 (9 recuperari).

Enisey: Kikanovic 16, Trushkin 11, Marinovic 11, Toporov 11, Zaytsev 9, Baxter 6, Komarovskiy 6, Hukic 5, Nissin 4, Gromyko 2, Nesterov 1.

Declaratii

Marcel Tenter: "A fost un meci foarte greu pentru noi, mai ales din cauza  bancii foarte scurte pe care am avut-o. Sunt foarte multumit de aportul jucatorilor tineri, insa din pacate nu au fost la fel de utili pe faza ofensiva, in sensul ca nu au inscris. Le trebuie mai mult curaj, dar in aceasta seara ne-au ajutat foarte mult".David Lawrence: "Am avut un meci foarte dificil in aceasta seara, adversarii au venit la noi sa castige si sa isi repare orgoliul, insa si noi am facut un meci bun, am strans randurile si am compensat cum am putut lipsa jucatorilor accidentati".

Karadzic Stevan (antrenor Enisey): "Pentru noi a fost un meci foarte important in aceasta seara pentru ca am avut un sezon extrem de stab in cupele europene, cu o singura victorie pana acum. Am avut probleme cu apararea echipei gazda, cu schimbarile dese de sistem, insa jucatorii mei au respectat indicatiile si am reusit sa castigam. "U" Mobitelco are o echipa foarte buna si le urez mult succes in campionat".

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit