imagine articol

Înfrângere în derby-ul cu CSM CSU Oradea

U-Banca Transilvania a suferit o înfrângere în această seară, în derby-ul cu CSM CSU Oradea. Meciul s-a încheiat la scorul de 82-74. 

Deși s-a întors dintr-o deplasare lungă și a avut probleme de lot, formația clujeană a început bine confruntarea, iar Meindl a marcat din spatele semicercului pentru 6-11. Shepherd și Guzman au revenit după problemele medicale, așa că am jucat cu intensitate. Nemanja Gordic ne-a desprins apoi la 11-19, însă CSM-ul a revenit imediat. Erik Neal și Kris Richard au pus probleme serioase defensivei noastre, tabela indicând egalitate la 24. Oradea a menținut un nivel ridicat, iar Nenad Markovic și-a distanțat colegii la 35-28. În cele din urmă, leii au apăsat piciorul pe pedala de accelerație și au intrat la cabine sub adăpostul a șapte lungimi, 50-43. În plus, pe parcursul primei reprize spiritele s-au inflamat, Karel Guzman fiind eliminat de către brigada de arbitri. 

În ciuda momentelor tensionate, Mihai Silvășan a știut cum să își calmeze băieții la pauză. Jalen Jones a deschis partea secundă cu un dunk, în vreme ce Cățe și Meindl au furnizat la rândul lor puncte. Brazilianul ne-a sprijinit chiar să preluăm conducerea, 51-54. De asemenea, defensiva a funcționat, întrucât i-am ținut pe bihoreni la doar 11 puncte marcate în sfertul trei. Drept urmare, actul patru s-a dovedit a fi decisiv. Am condus cu 61-67 după reușita lui Patrick Richard, dar Oradea nu s-a pierdut în niciun moment. Sprijiniți de public, leii au egalat la 67, grație lui Neal. S-a mers cap la cap până în ultimul minut, când CSM a gestionat mai bine jocul și s-a impus.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit