imagine articol

Înfrângere împotriva turcilor de la Gaziantep

Deși în prima instanță a fost publicată pe site-ul nostru informația referitoare la victoria echipei în ultimul meci amical din Bosnia, suntem nevoiți să venim cu o rectificare.

Este vorba de o neînțelegere a scorului final, astfel că U-Banca Transilvania a încheiat cu o înfrângere participarea la Memorialul Mirza Delibašić de la Sarajevo. Gruparea clujeană a fost depășită de Gaziantep Basketbol în finala mică a competiției, scor 82-73.

Echipa noastră a început mai bine jocul, așa că după primul sfert tabela indica 26-15. Apoi, jucătorii americani ai turcilor au ieșit la rampă și au furnizat puncte. Gaziantep a preluat frâiele confruntării, în ciuda preciziei la aruncări a lui Darko Planinic, care a fost perfect din acțiune tot meciul.

U-Banca Transilvania a alergat după egalare, însă fără succes, iar turcii au obținut victoria. Darko Planinić a izbutit o prestație remarcabilă, prin cele 27 de puncte, 6 recuperări și o intercepție. Patrick Richard a adăugat 16 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă, pe când Donatas Tarolis a terminat disputa cu 11 puncte, 4 recuperări și 3 pase desive. Băieții noștri vor reveni în țară și se vor pregăti pentru importantul turneu League of the 4, programat la BTarena, la sfârșitul săptămânii viitoare.

Parteneri