imagine articol

Infrangere cu Oradea in M3

"U" Mobitelco BT - CSM Oradea 64-72 (13-14, 15-26, 18-14, 18-18)Marcatori:"U" Mobitelco BT: Barnette 16 (11 rec., 3 p.d.), Silvasan 11 (7 rec., 5 p.d.), Nikolov 11 (5 rec., 2 p.d.), Ross 8 (5 rec.), Djapa 7 (9 rec.), Wright 6 (2 rec., 1 p.d.), Paul 3 (4 rec., 1 p.d.), Pop 2, Nakic (1 rec., 1 p.d.). A mai jucat: Baciu.CSM Oradea: Pesic 18 (4 rec.), Franklin 15 (7 rec., 5 p.d.), Comagic 12, Stefanovic 9, Maric si Dillon 8, Tibarna 2.

Mihai Silvasan: "Un meci foarte prost din partea noastra, atat in aparare, cat si in atac. Am avut niste procentaje foarte slabe, am luat niste decizii foarte proaste si CSM Oradea a controlat tot jocul, practic, am condus la inceputul meciului, dupa care ei au reusit sa intoarca scorul si sa conduca trei sferturi din meci. Merita victoria. Maine va fi cu totul alta zi, ne vom reveni, vom vedea ce e de facut, ce trebuie sa schimbam in jocul nostru pentru a impinge seria in meciul decisiv. Am mai fost in situatii de acest gen si ne putem remonta. Sper sa fie cu totul alt meci maine, imi pare rau pentru publicul care a venit sa ne sustina, din pacate nu ne-am ridicat la nivelul asteptarilor. Nu stiu ce a fost cu DJ astazi, insa noi il sustinem, cu totii mai avem si zile proaste, insa suntem alaturi de el si suntem convinsi ca maine va arata de ce e in stare cu adevarat".Niksa Bavcevic: "In primul rand vreau sa felicit echipa Oradiei, ei merita cu siguranta victoria. Noi am avut cu 13 recuperari mai multe, deci nu s-a pus problema de spirit de lupta, de combativitate. Procentajele noastre la aruncari, insa, au fost groaznice, cred ca cele mai proaste din acest sezon. 44% la doua puncte si 12,5 la trei, e imposibil pentru o echipa. Astazi am clacat, a fost o presiune mare pe umerii echipei si nu am facut fata. Oradea a jucat mai bine meciul trecut decat in aceasta seara, insa din pacate atacul nostru a fost groaznic. Principalii nostri scoreri, Sean - 0 din 3, Hristo - 0 din 5, DJ - 1 din 5, procentaje foarte slabe. Spiritul de lupta a existat, insa nu am putut face nimic. Avem 24 de ore pentru a fi isteti si pentru a incerca sa ne apropiem victoria".

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit