imagine articol

Informatii bilete All Star Game 2014 Cluj-Napoca

Accesul pentru public la evenimentul FR BASCHET ALL STAR GAME 2014 Cluj-Napoca se va face numai pe baza de bilete.Pretul biletelor:

CATEGORIA 1:pret 100 lei (in sectoarele de jos ale salii, DOAR in Tribuna B - sectoarele B1, B2, B3, B4, B5)

CATEGORIA 2:pret 50 lei (in sectoarele de sus ale salii, astfel: Tribuna A - sectoarele A6, A7, A9, A10. In Tribuna B - sectoarele - B6, B7, B8, B9, B10)

Harta Salii Sporturilor o gasiti aici. Toate biletele puse in vanzare au mentionat sectorul, randul si locul.Biletele vor fi puse in vanzare pentru public incepand cu data de 10 aprilie in intervalul orar 10.00-18.00, la casa de bilete a Salii Sporturilor Horia Demian.Pentru abonatii C.S. U-Mobitelco Cluj din actualul sezon competitional, biletele vor fi puse in vanzare in 8 si 9 aprilie, in intervalul orar 9.00-16.00, la secretariatul clubului.  Abonatilor nu le este garantat locul din timpul campionatului.

Abonatii care nu au posibilitatea de a-si achizitiona personal biletele pentru FR Baschet All Star Game, sunt rugati sa trimita un e-mail la adresa office@u-mobitelco.ro cu datele persoanei care va ridica biletul in numele lor.IMPORTANT: Biletele vor avea acelasi pret si pentru abonatii C.S. U-Mobitelco Cluj din actualul sezon competitional, cu mentiunea ca acestia vor primi din partea clubului, la achizitionarea biletelor, un FAN PACK ASG 2014 (o insigna, un sticker, un steag) in valoare de 50 lei.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit