imagine articol

În atenția fanilor care merg la Ludwigsburg

Echipa din Ludwigsburg, adversarul nostru din turul secund preliminar al Basketball Champions League, a pus deja în vânzare bilete pentru meciul de duminică, 24 septembrie, din Germania. 

Fanii echipei noastre care vor ajunge duminică în orașul Ludwigsburg, aflat la 12 kilometri de Stuttgart, vor trebui să își achiziționeze tichete online în sectorul D al MHP Arena Ludwigsburg, tichete ce sunt disponibile AICI la prețul de 11,7 euro. 

Programul meciurilor cu Ludwigsburg:

  • Duminică, 24 septembrie, ora 19.00 (ora Romaniei):  MHP Riesen Ludwigsburg - U-Banca Transilvania (în Germania)
  • Marți, 26 septembrie, ora 19.00 (ora României): U-Banca Transilvania -  MHP Riesen Ludwigsburg (la Sala Polivalentă Cluj-Napca). 

Cine este  MHP Riesen Ludwigsburg?

MHP Riesen Ludwigsburg (Germania) s-a clasat pe locul 8 în sezonul trecut, înainte de play-off-ul Bundesligii, iar în primul tur a fost învinsă de Ratiopharm Ulm cu 3-2. Sezonul trecut au evoluat de asemenea în Basketball Champions League (BCL), ajungând până în sferturile de finală, unde a fost eliminată de Banvit, finalista ediției trecute a BCL. În sezonul trecut, lotul nemților a cuprins șapte americani și tot atâția autohtoni.  

MHP Riesen Ludwigsburg joacă în culorile galben-negru, iar meciurile de pe teren propriu sunt disputate în Arena Ludwigsburg, cu o capacitate de 5.325 de locuri. Clubul a fost înființat în 1960, iar în 2008 a jucat singura dată cu un trofeu pe masă, respectiv Cupa Germaniei, însă a pierdut. Are mai multe participări europene la activ, respectiv cinci sezoane în Cupa Korac, un sezon în ULEB, unul în EuroCup și unul în Basketball Champions League. 

Parteneri