imagine articol

George Toth este noul jucător al U-Banca Transilvania

George Toth are 24 de ani, este timișorean și și-a petrecut primii ani din cariera de senior la clubul de pe Bega. Are 2,11 metri înălțime și 102 kilograme și evoluează pe postul de pivot.

Are în palmares Cupa României cu BC Timișoara, în 2015. De asemenea, Toth este vicecampion al României, tot cu BC Timișoara, în 2012. A participat la Universiada din Rusia în 2013, tricolorii ocupând locul 6 la acea ediție.

GEORGE TOTH:

Thumbnail

”Am venit la Cluj cu gândul să fac performanță, este un pas înainte pentru mine și, în același timp, îmi doresc să ajung la lotul național și să joc constant. Este adevărat că nu am mai jucat de mult timp, au fost probleme, am semnat la un club, am venit la altul, am început cu stângul cum se spune, dar sper să intru în formă cât mai repede. Mă bucur că am ajuns la U-Banca Transilvania și sunt sigur că am luat decizia cea mai bună de la veni la Cluj”.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal:

Thumbnail

”Ne bucurăm că George a venit la noi. Toth este un jucător tânăr, are potențial, iar noi sperăm să fie serios, să muncească și să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele".

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit