imagine articol

Final de campionat: locul 4

"U" Mobitelco BT a pierdut meciul al doilea al finalei mici, in compania celor de la Gaz Metan Medias, scor 75-77 (20-19, 19-21, 22-20, 14-17).In urma acestei infrangeri, scorul general al finalei devine 2-0 pentru medieseni, care castiga astfel medaliile de bronz, echipa noastra clasandu-se pe locul 4 la finalul campionatului.

Marcel Tenter: "Un sezon incheiat pentru noi, un sezon cu multe peripetii. Cu toate ca am pierdut astazi, echipa mea a luptat pe tot parcursul meciului. Nu am reusit sa obtinem o victorie, am avut doua lovituri libere ratate pe final, insa baietii au facut un efort foarte mare si sunt multumit de acest lucru. Vreau sa multumesc fanilor nostri, care ne-au alaturi tot sezonul, fara ei tot efortul nostru nu ar avea niciun sens. Vreau sa multumesc staff-ului meu tehnic pentru toata munca pe care au depus-o in timpul sezonului, jucatorilor, pentru ca nu a fost un sezon usor, ci presarat cu evenimente care au schimbat mereu chimia echipei. Vreau sa multumesc sponsorilor si celor care conduc acest club, pentru rabdarea pe care au avut-o cu noi. Imi pare foarte rau ca nu am reusit sa ne clasam acolo unde ne-am dorit. Ceea ce imi doresc pe viitor e ca aceasta echipa sa ajunga din nou in finala, sa joace baschetul care este placut ochiului publicului clujean. Se poate spune ca este un sezon ratat, dar doar din punctul de vedere al locului ocupat, nu si din punctul de vedere a ce s-a intamplat la echipa si al diferentei de buget dintre noi si alte echipe."

Paul Chetreanu: "Din punctul de vedere al obiectivelor - nici Cupa Romaniei, nici campionatul si nici cupele europene - putem spune ca este un sezon ratat, dar s-au intamplat multe lucruri la care nu ne-am asteptat. Cu patru accidentari, cu plecarea lui Rob, e greu sa aduci tot timpul jucatori noi si sa omogenizezi echipa, au venit jucatori din culturi diferite care trebuie adusi si facuti sa se gandeasca la acelasi lucru. Nu e usor!"

Marcatori: "U" Mobitelco BT: Dykes 20 (11 re., 5 p.d., 3 capace), Krstanovic 16 (8 rec.), Chetreanu 11 (2 rec., 4 p.d.), Paul 9 (5 rec., 6 p.d., 4 interceptii), Silvasan 9 (2 rec., 3 p.d.), Mijovic 6 (2 rec.), Lagrange 4.Gaz Metan: Ivanovic 20 (11 rec.), Nicoara 13 (6 rec.), Dumitrescu 11, Dragusin 9, Tomeljak 9, Moore 6, Zigeranovic 4, Mitchell 3, Jucan 2.

Parteneri