imagine articol

Fii #VoluntarLaUBT

Ai vrut mereu să afli cum se desfășoară organizarea unui eveniment sportiv? Vrei să faci parte dintr-o echipă implicată și fresh, să simți emoția aproape de teren și să ai un mediu antrenant în care să contribui la succesul echipei preferate? Hai să faci asta alături de noi.

#VoluntarLaUBT este o inițiativă care își propune să deschidă culisele industriei sportive pentru tineri și în același timp să le ofere resursele necesare pentru a experimenta, a învăța, a se dezvolta și pentru a-și exersa sau pune în valoare abilitățile. 

Organizarea unui eveniment sportiv presupune o alocare de resurse considerabilă, iar aportul voluntarilor este esențial pentru succesul evenimentului.

De ce să fii #VoluntarLaUBT?

• ai ocazia să te implici într-o activitate de voluntariat care îți poate deschide drumul spre o nouă carieră, te poate ajuta să identifici o anumită pasiune

• te vei expune la activități care să-ți dezvolte abilitățile de colaborare, de organizare și de soluționare a problemelor 

• te vei conecta cu o mulțime de oameni faini, alături de care să împărtășești același entuziasm

• vei acumula experiență care să influențeze dinamica CV-ului tău, voluntariatul fiind considerat experiență profesională conform Legii 78/2014 dacă este domeniul studiilor/calificărilor urmate. 


Ce trebuie să faci:

- Dacă ai 16 ani împliniţi, completează cu autenticitate și creativitate formularul până pe 8 septembrie -  completarea formularului de înscriere este doar una dintre etapele procesului de selecție și nu garantează acceptarea în programul de voluntariat

- Stai cu ochii pe adresa de email (verifică și în spam). Acolo îți vom trimite toate informațiile legate de următorii pași.

Ce mai trebuie să știi:

- Meciurile de baschet din acest sezon se desfășoară în fiecare săptămână, pe tot parcursul acesteia, inclusiv în weekend.

- Duelurile strânse din Eurocup, tensiunea din Liga Națională de Baschet Masculin sunt evenimente tentante, știm. Știm și că vrei să vezi meciurile îndeaproape, însă de noi depinde buna desfășurare a meciurilor și prioritar va fi să ne asigurăm că sarcinile noastre sunt îndeplinite înainte să susținem echipa. 

Abia aşteptăm să ne cunoaştem! 

Parteneri