imagine articol

FIBA EUROPE CUP: Victorie în Turcia, la Gaziantep!

U-Banca Transilvania a învins in deplasare formaţia Gaziantep in etapa a 2-a a FIBA Europe Cupe, grupa G. Meciul a fost unul extrem de disputat, ambele echipe alternându-se la conducere. U-Banca Tansilvania a controlat mai ales sferturile 2 şi 3, în timp ce gazdele au găsit ţinta de la distanţă mai ales în prima şi ultima perioadă de joc. De altfel, echipa turcă, Gaziantep a reuşit acelaşi număr de aruncări de la trei puncte ca şi de 2 puncte, respectiv 13.

Partida nu a putut fi transmisă live nici macar pe internet întrucât acest serviciu (internetul) nu a fost disponibil în tot oraşul nici în varianta broadband si nici pe telefonie mobila.

Gaziantep - U-Banca Transilvania 72-73 (19-20, 15-16, 13-18, 25-19)

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal:

"A fost un meci intens, însă mă bucur că am fost puternici mental chiar şi când ei eu revenit de la 12 puncte şi chiar au condus în ultimul minut. Am venit aici cu un singur scop, acela de a câştiga şi cel mai important este că am reuşit. Îi felicit pe băieţi pentru atitudine şi pentru modul cum au luptat"

KYNDALL DYKES, jucător U-Banca Transilvania:

"Ştiam că va fi un meci dificil, aşa a şi fost. Această echipă are jucători care aruncă foarte bine de la trei puncte. În final, jucătorii noştri au luat decizii mai bune decât ei şi astfel am câştigat".

Următoarele două meciuri ale echipei noastre:

  •     Sâmbătă, 29 octombrie, ora 19.00 U-Banca Transilvania - Olimpic Baia Mare (Sala Sporturilor "Horia Demian", Liga Națională)
  •     Miercuri, 2 noiembrie, ora 20.30: U-Banca Transilvania - Petrolina AEK Larnaca (Sala Sporturilor "Horia Demian", grupa G, FIBA Europe Cup)

Parteneri