imagine articol

FIBA EUROBASKET: Se pot cumpăra bilete de la Sala Polivalentă!

Începând de miercuri, 17 august, au fost puse spre vanzare la casele de bilete ale Sălii Polivalente din Cluj-Napoca tichetele de acces la meciurile din cadrul FIBA EuroBasket 2017. Astfel, suporterii baschetului au acum ocazia să achiziționeze bilete pentru cel mai important eveniment sportiv al anului organizat în Romania și de la casa de bilete a Sălii Polivalente nu numai de pe platformele electronice ale cunoscutelor retele Eventim, MyTicket si BLT.

Pentru a veni în întâmpinarea publicului, casele de bilete de la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca vor fi deschise zilnic (inclusiv in week-end), începând cu ora 11:00 și pana la ora 19:00.

Va reamintim ca biletele pot fi achizitionate în continuare și on-line, dupa cum urmeaza:
 
Comanda bilete sau abonamente de pe Eventim
 
Comanda bilete sau abonamente de pe MyTicket
 
Comanda bilete sau abonamente de pe BLT
 
Totodată, în rețeaua MyTicket funcționează o promoție pentru toți cei care sunt interesați să achiziționeze un bilet în perioada următoare: pentru fiecare bilet cumpărat la categoria a 3-a, primești unul gratuit!
 
Nu rata ocazia și intra acum în posesia unui bilet la FIBA EuroBasket 2017! Vei fi prezent în tribune la confruntările “Vulturilor” cu “Gigantii Europei”!

Programul complet al meciurilor din Grupa C, care vor fi găzduite de Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, în perioada 1-7 septembrie 2017, poate fi vizualizat pe http://www.fiba.basketball/eurobasket/2017/groups

text: frbaschet.ro

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit