imagine articol

Fără Branko Jorovic în partida cu Steaua

Echipa noastră se află la Bucureşti pentru meciul cu Steaua CSM Eximbank, din etapa restantă, a 5-a. U- Banca Transilvania nu va putea conta în acest meci pe Branko Jorovic, accidentat.  Jucătorul echipei noastre, Branko Jorovic s-a accidentat în partida cu Steaua şi, deşi imediat după meci nu părea foarte grav, după primele investigaţii de specialitate verdictul medicilor este ruptură de ligamente încrucişate.

Branko Jorovic: "În timpul meciului cu Steaua, în ultimele două minute, s-a întâmplat sub panou, cred că m-a lovit cineva, dar nu sunt sigur, chiar nu îmi dau seama ce s-a întâmplat, nu am simţit durere atunci. Probabil piciorul a fost prins într-o poziţie greşită. Este, cred, cea mai gravă accidentare pe care o poate suferi un sportiv. Nu am mai avut astfel de accidentare, atât de gravă. Momentan nu ştiu ce voi face, acum sunt la Bucureşti cu echipa, iar joi voi pleca la Belgrad, aveam programată această plecare pentru formalităţile legate de acte de şedere. Voi merge pentru o nouă analiză, pentru încă o părere. Sper totuşi că nu este atât de grav precum pare. Îmi pare rău că s-a întâmplat, este o accidentare grea, într-un moment nepotrivit. M-am adaptat repede la Cluj, îmi plac coechipierii, îmi place oraşul, îmi plac fanii, am avut meciuri bune. Când am venit la Cluj, mi-am propus să ajut cât mai mult echipa să îşi indeplinească obiectivele, îmi pare rău că momentan nu ii mai pot ajuta. Oricum cred ca este mai bine să aştept câteva zile pentru a mai avea o opinie sau două în privinţa accidentării".

Partida Steaua CSM Eximbank - U-Banca Transilvania va avea loc miercuri, de la ora 17.30, în Sala Regimentului de Gardă. Meciul este transmis în direct de Digisport 3.

Parteneri