imagine articol

Elevii, studenții și abonații U-Banca Transilvania au acces gratuit la România - Croația!

UPDATE:

Comunicat din partea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca: Elevii și studenții vor avea acces gratuit la meciul România - Croația!

”Federația Română de Baschet, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunță faptul că elevii și studenții din Cluj-Napoca vor avea acces gratuit la meciul de baschet dintre echipele naționale ale României și Croației, din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial de Baschet 2019. Partida este programată să se desfășoare în Sală Polivalentă din Cluj-Napoca, duminică, 1 iulie 2018, cu începere de la ora 19:00. Accesul elevilor și studenților în arena sportivă din Cluj-Napoca va fi realizat în baza carnetului, prezentat la intrare. Elevii și studenții clujeni vor avea astfel oportunitatea să se bucure de frumusețea jocului de baschet și vor avea ocazia să-i susțină pe “Vulturi” și să fie alături de ei într-o confruntare importantă pentru economia calificării la World Cup 2019!”

----------------------------------------

Abonații clubului nostru vor avea acces gratuit la meciul de baschet masculin România - Croația (duminică, 1 iulie, ora 19.00, Sala Polivalentă) ultimul meci din cadrul FIBA Basketball World Cup 2019 Qualifiers. Abonații vor ocupa locurile trecute pe cardul de acces.

Cei care doresc să își achiziționeze bilete, o pot face de pe platforma BILETE.RO sau de la casa de bilete a Sălii Polivalente.

Preț bilete: 15 lei și 20 de lei.

Trei sportivi ai clubului nostru, Giordan Watson, Nandor Kuti și  Rolland Torok  au fost convocați la lotul național al României pentru ultimele două meciuri din cadrul calificărilor pentru World Cup 2019. Rolland Torok  s-a accidentat și nu va mai face parte din lotul naționalei pentru meciurile cu Olanda și Croația.

La fel ca și la precendentele partide din cadrul Worldd Cup Qualifiers, Mihai Silvășan va fi antrenor secund. Din staff-ul României fac parte Adrian Resteman (kinetoterapeut) și Csaba Mott (maseur). Lotul României se va reuni în 18 iunie la București.

De asemenea, Miha Lapornik a fost convocat la echipa națională a Sloveniei, iar Željko Šakić la naționala Croației.

Programul echipei naționale:

  •     18 - 27 iunie: pregătire la București
  •     Joi 28 iunie: Olanda  - România ORA 21.00 în direct pe Digisport
  •     Duminică, 1 iulie, ora 19.00: România - Croația (Sala Polivalentă Cluj-Napoca)

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit