imagine articol

Echipa noastră se deplasează în această etapă la Târgu Jiu

U-Banca Transilvania joacă în acest sfârșit de săptămână un nou meci în Liga Națională. Ardelenii au plecat astăzi spre Târgu Jiu, acolo unde o vor întâlni pe CSM. Jocul se va desfășura sâmbătă, 14 ianuarie, cu începere de la ora 20:30 și va fi transmis în direct pe FRB TV.

Echipa lui Mihai Silvășan caută un succes de moral, după ce a pierdut confruntarea cu JL Bourg din 7Days EuroCup. Francezii s-au impus cu scorul de 88-79 și ne-au provocat a șaptea înfrângere în grupă. Astfel, jucătorii noștri revin în campionat, fiind liderii Conferinței A, cu un bilanț de 12 succese și un singur rezultat negativ.

Ultima dată în Liga Națională, U-Banca Transilvania a răpus-o pe CSM Petrolul Ploiești cu 85-72. Meindl a izbutit 16 puncte, o recuperare și o pasă decisivă, în vreme ce Stipanović s-a evidențiat prin 12 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive.

Referitor la CSM Târgu Jiu, oltenii sunt lanterna roșie a Conferinței, acumulând un singur rezultat pozitiv. Cu alte cuvinte, gorjenii i-au învins pe cei de la CSM VSK Miercurea Ciuc cu 67-63. În etapa precedentă au pierdut împotriva formației CSM Târgu Mureș, 77-66.

Rezultatele slabe au produs anumite schimbări la gruparea din Orașul lui Brâncuși. Astfel, pe bancă a fost numit Krešimir Bašić, iar la capitolul transferuri îl putem aminti pe Noam Weinberg, venit în locul lui Xavier Cannefax.

În tur, U-Banca Transilvania a obținut o victorie la 30 de puncte diferență, 92-62.

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

Ne propunem să rămânem sănătoși, să tratăm serios și profesionist meciul și să jucăm un baschet de calitate. Încercăm să repetăm anumite lucruri și să îmbunătățim anumite aspecte. Evident, ne dorim să obținem victoria!

HAIDE "U"
15

Parteneri